SOFTWARE CUSTOMIZAT

Daca ai un proiect pe care vrei sa il implementezi si nu ai gasit ceea ce cautai, ITXS iti poate oferi cea mai buna solutie, deoarece dezvoltarea aplicatiilor software pentru web reprezinta una dintre activitatile noastre principale, si pentru ca tehnologiile se schimba foarte rapid, ne asiguram ca echipa noastra este tot timpul pregatita sa depaseasca si cele mai dificile provocari folosind cea mai noua tehnologie.

Fie ca esti la inceput, fie ca afacerea ta este in plina dezvoltare, ne bucuram sa ne implicam in dezvoltarea software-ului necesar in fiecare moment: conceptualizare, analiza, prototipare si punere in functiune a solutiei completa.

Consideram ca o dezvoltare buna este baza oricarui website, nu este vorba doar de a scrie un cod, este vorba de a intelege logica si obiectivele din spatele businessului.

La ITXS, nu cream doar software custom, ci construim solutii pentru problemele tale de business. Printre proiectele pe care le-am dezvoltat se numara Enigma (Nexus), Kompostor, Diet-club, Sagex sau Beike.

Enigma este o aplicatie utilizata pentru imbunatatirea managementul timpului utilizand diferite instrumente, precum rapoarte de timp, productivitate sau inactivitate, care pot fi utilizate pentru a analiza productivitatea echipei sau pentru monitorizarea statusului unui proiect.

Pentru Beike, o centru pentru recuperare medicala, am dezvoltat un software intern care poate fi folosit pentru managementul timpului si organizarea activitatilor personalului medical. Aplicatia ia in considerare tipul procedurilor medicale si timpul necesar efectuarii acestora.

In timp ce, pentru Diet-club, am dezvoltat o aplicatie in cloud, complexa, utilizata pentru managementul si raportarea datelor personalului si ale pacientilor.

Mai multe informatii pot fi gasite in portofoliu.