feature_image

mobile friendly

feature_image

customizare integrala

feature_image

tehnologii de ultima generatie

feature_image

extrem de rapid

feature_image

seo ready

feature_image

solutii perfecte de marketing

PLATFORMA DE CARE AI NEVOIE.

eflex e o platforma CMS premium cu un modul e-commerce integrat. Ofera o maniera flexibila pentru managementul, afisarea si prezentarea datelor. In plus, pe langa functionalitatile de baza (managementul produselor, atributelor sau al categoriilor), platforma are urmatoarele functionalitati cheie:

sortare dupa atribute pe niveluri multiple

script de procesare rapid combinat cu cele mai noi metode de cache

widgeturile si datele se integraza usor fara a fi necesare cunostinte de html avansate

import date usor si flexibil bazat pe un API inovator


eflex este ceea ce ai nevoie pentru succesul afacerii tale, deoarece este o solutie performanta, complexa si complet customizabila, dezvoltata pe baza unei experiente de peste 10 ani in e-commerce. In plus, e-flex este o platforma scalabila care poate intrece orice provocare, indiferent de marimea afacerii tale, prin intermediul automatizarii proceselor din cadrul magazinului online.

Platforma vine cu o serie intreaga de functionalitati, atat pentru partea de administrare, cat si pentru interfata utilizatorului, oferind astfel, cea mai buna experienta din perspectiva ambelor roluri.

Magazinul online creat prin intermediul platformei eflex:

dispune de un design personalizat, user friendly cu interfata responsive

are o structura SEO friendly

modul in care se realizeaza comanda este fluid si rapid

poate fi integrat cu diferite servicii sau aplicatii precum ERP, WMS sau SFA

dispune de tool-uri de marketing care duc la cresterea afacerii tale

are procese interne automatizate

poate gestiona un numar mare de produse, utilizatori si comenzi

eflex ofera un sistem unic de listare si filtrare a produselor, flexibil si rapid. In cadrul listingurilor sunt prezente doar filtre progresive, adica se reduc in functie de ceea ce este selectat. Astfel incat, nu va aparea situatia in care se realizeaza o selectie, iar in urma acesteia sa nu apara niciun produs in filtru.

Ordonarea produselor se poate realiza in functie de diverse atribute pe mai multe niveluri, de exemplu, se poate realiza sortarea initiala dupa produsele pe stoc, dupa colectie in ordine descrescatoare (colectia 2016-2017, colectia 2015-2016, etc.) apoi dupa culoare (in functie de ce ordine a culorilor se stabileste).

Prezinta sisteme multiple de promotii precum, discount, cadou (cu posibilitate selectie cadou), n la pret de y, pachet grupat (3 camasi si o cravata la pret fix), customizabile in functie de cerinte. De asemenea, este implementat si un sistem de promotie optim (daca un produs face parte din mai multe promotii, se va combina astfel incat costul final este in avantajul clientului). Exista posibilitatea de a aplica 2 sau mai multe promotii pe un produs, de exemplu daca un produs face parte din 2 promotii, una 1+40% reducere si alta de 10% reducere, iar clientul doreste 3 bucati, in cos vor aparea 2 linii, una cu reducerea de 40% pentru 2 bucati si una cu reducerea de 10% pe cea de-a treia bucata.

Importul si exportul de date din/in excel se realizeaza intr-un mod facil, existand o singura conditie, pentru formatul excel este necesara existenta unei coloane cu o cheie unica care trebuie sa fie indentificabila in portal (sku). Prin aceasta metoda, pot fi importate produse noi sau se pot updata produsele existente, adaugandu-se date despre categorie, brand, pret, stoc sau alt atribut definit in sistem sau care inca nu este definit (definit pe loc).

Pot fi folosite template-uri complexe pentru trimiterea de emailuri tranzactionale sau newslettere prin provideri diferiti. In cazul in care, email-urile trebuie trimise prin servere proprii sau prin alte sisteme cum ar fi, mailchimp sau sendinblue, setarea in eflex se realizeaza extrem de usor.

Managementul zonelor de text si imagine din site este intuitiv si se realizeaza intr-un mod simplu.

Grupele de produse se definesc dinamic, in functie de categorie, brand sau atribute. In plus, pot fi setate si grupate prin excludere, de exemplu, in listing vor aparea toate produsele care au imagine, dar nu au atributul "Ascuns" setat. Grupele pot fi folosite in cadrul promotiilor, al filtrelor sau pentru a le afisa in diverse sectiuni (de exemplu produsele promovate in homepage).

Formularele din site pot fi administrate usor, putand fi stilizate prin template-urile existente sau prin utilizarea claselor de css aplicate manual in cadrul definirii formularului. Acestea pot fi setate sa se trimita la anumite conturi din site sau la client cu template-uri diferite, de exemplu, catre administrator va veni un email cu template-ul "Popescu Ion v-a contactat pe site", in timp ce clientul clientul va primi template-ul 'Va multumim pentru mesaj'.

De asemenea, eflex ofera un sistem de caching pentru o viteza mare de accesare a tuturor paginilor din site, un modul de seo in care se pot defini linkuri si meta data pentru fiecare link in parte sau in functie de anumite reguli si definirea usoara de grupuri de atribute prezentate in pagina de produs.

 

eflex este o solutie e-commerce completa si accesibila dezvoltata de ITXS.

Alege eflex, cea mai buna solutie pentru afacerea ta.


MAI MULT MAI PUTIN Urmareste noutatile eflex pe pagina noastra de facebook